U bent hier

Actualiteit

dinsdag 13 januari 2015, 10:15

Een voordelige hospitalisatieverzekering voor het hele gezin

Sedert 2004 hebben de werknemers van de sector hout en stoffering de mogelijkheid om een hospitalisatieverzekering aan te gaan. Deze verzekering met de naam Medi-Hout vergoedt bijna alle kosten die voortvloeien uit een hospitalisatie van de werknemer of een gezinslid.

Deze verzekering behoort tot de beste van de markt en dankzij het Fonds voor Bestaanszekerheid zullen de premies van Medi-hout de volgende 3 jaar ongewijzigd blijven.

Nog niet aangesloten ? Geen tijd te verliezen!

Indien je beslist om je aan te sluiten vóór 31 januari 2015, begint je aansluiting al te lopen vanaf begin 2015 en ben je vrijgesteld van wachttijd of medisch onderzoek. Heb je al een hospitalisatieverzekering? Dan kan je je vanaf de vervaldatum van je polis aansluiten bij Medi-hout, eveneens zonder wachttijd of medisch onderzoek. Gepensioneerden en bruggepensioneerden kunnen ook verzekerd blijven na hun loopbaan in de sector.

Kostprijs

Er zijn drie tarieven van toepassing. Voor kinderen en jongeren onder 21 jaar: € 14,71 per trimester. Voor volwassenen van 21 tot 64 jaar : € 33,46 per trimester en vanaf 65 jaar : € 125,44 per trimester.

Wil je meer info ? Lees onze verklarende brochure en het inschrijvingsformulier. Je kan deze brochure eveneens vragen aan je lokale vakbondsafdeling.