ABVV Bewaking nu ook op Facebook

Vanaf nu is ABVV Bewaking ook terug te vinden op Facebook! We staan te popelen om jullie nog beter te kunnen inlichten en van dienst te zijn!

Drie zaken die je op deze Facebookpagina https://www.facebook.com/abvvbewaking/ mag verwachten:

1. Informatieve berichten over jouw rechten en plichten als werknemer in de bewakingssector. We zullen updates posten wanneer deze wijzigen. Uiteraard brengen we je ook op de hoogte van syndicaal nieuws!

2. Je mag ons vragen stellen die we zo snel mogelijk zullen beantwoorden. Gaat het over jouw specifieke situatie? Stel je vraag dan best via een privébericht, ter bescherming van je privacy.

3. Gezien er heel wat bewakingsagenten actief zullen zijn op deze pagina zal je ervaringen kunnen uitwisselen met elkaar. Daar steek je ongetwijfeld wat van op! Ook voor ons is het een pluspunt om deze te kunnen lezen.

Like ABVV Bewaking om op de hoogte te blijven, deel deze pagina of de berichten om zoveel mogelijk van je collega’s te informeren dat we op Facebook zitten, en gebruik de hashtags #ABVVbewaking #ABVV #Bewaking

Ook andere pagina's

Werkt jouw partner of één van je vrienden of familieleden in de schoonmaak, de dienstencheques of de bouw? Laat hen dan weten dat ze op de volgende pagina’s terechtkunnen: