Blijf geïnformeerd over je sector via Facebook

Ook in tijden van digitale communicatie en flexibilisering, streeft je vakbond ernaar om zo bereikbaar te zijn als maar mogelijk is. Om jullie van informatie te voorzien, heeft de Algemene Centrale – ABVV diverse Facebook-pagina’s opgezet die geheel gewijd zijn aan een eigen sector.

Het gaat momenteel om pagina’s voor ABVV Dienstencheques, Schoonmaak, Bewaking en Bouw. Zo kan wie bijna elke dag alleen werkt of in kleine teams, denk maar aan schoonmakers of bewakers, ook online geïnformeerd worden, ervaring delen of vragen stellen. En er komen er in de toekomst nog bij!

Ziezo, nu kan je ons via computer, smartphone of tablet in een handomdraai terugvinden, en met specifieke vragen contact opnemen. Let op, voor unieke situaties en persoonlijke dossiers raden we onze leden aan om nog steeds contact op te nemen met hun afgevaardigden, of met de lokale afdeling.

Dus heb je een Facebook-profiel, maar ken je onze pagina’s nog niet? Aarzel dan niet om onze pagina’s leuk te vinden en ons te volgen.

En voor wie de centrale wil volgen, is er uiteraard nog altijd de Facebook-pagina Algemene Centrale – ABVV.