Een "screening" voor alle actieve arbeiders op de werf van de Europese Commissie

De Europese Commissie heeft een aanvraag ingediend opdat alle actieve arbeiders op de werf van de Commissie in de sectoren schoonmaak, horeca en bewaking het voorwerp uitmaken van een 'screening'.

De Europese Commissie heeft een aanvraag ingediend opdat alle actieve arbeiders op de werf van de Commissie in de sectoren van de schoonmaak, de horeca en de bewaking het voorwerp uitmaken van een "screening".

Deze screening vindt momenteel plaats, op diverse frequenties in functie van de sectoren.

Op basis van deze screening, zullen sommigen onder jullie een aangetekende brief ontvangen via de post. Indien u niet thuis bent wanneer de postbode langskomt, zal hij een bericht nalaten in uw postbus, waarbij u verzocht wordt om de aangetekende zending in het postkantoor te gaan afhalen. Het is absoluut noodzakelijk dat u de brief onmiddellijk gaat afhalen, om eventueel een verzoekschrift binnen een redelijke termijn in te dienen (7 dagen).

Indien het aangetekend schrijven een negatief advies vermeldt inzake de Commissie, gelieve onmiddellijk uw vakbondsafgevaardigden te contacteren. Zij zullen u begeleiden bij de opvolging van de procedure.