Vakantie 2018- rekeninguittreksel

Alle diamantarbeiders worden verzocht de hiernavolgende richtlijnen stipt te willen navolgen.

De uittreksels met de berekening van het vakantiegeld moeten ten laatste op 12 juni 2018 bij de rechthebbenden toekomen.

Deze uittreksels vermelden naam, adres, rijksregisternummer en eventueel bankrekening-nummer van de rechthebbenden, evenals de werkgever(s) waarvoor zij tijdens het dienstjaar arbeid hebben verricht, het arbeidsregime, de bezoldigde dagen, het ingeschreven loon aan 110 %, de dagen gelijkstelling, het fictief loon dat met deze gelijkstellingsdagen overeenstemt en een gedetailleerde berekening van het zomer- en wintervakantiegeld waarop zij recht hebben.

In principe geldt dat elke werknemer slechts één uittreksel mag ontvangen.

Geschillen

De belanghebbenden worden verzocht onmiddellijk de Rijksverlofkas voor de Diamantnijverheid, Hoveniersstraat 22 te 2018 Antwerpen 1 (03/213.50.30) te verwittigen in de volgende gevallen :

  1. de arbeiders, die op 13 juni 2018 geen uittreksel hebben ontvangen;
  2. de arbeiders die wel een uittreksel hebben ontvangen, maar met een verkeerde naam, voornaam, adres, rijksregisternummer of bankrekeningnummer;
  3. de arbeiders die een uittreksel hebben ontvangen met een foutieve detail van de arbeidsprestaties (werkgevers, bezoldigde dagen, loon 110 %, dagen gelijkstelling, fictief loon, arbeidsregime).

Volgende gegevens dienen vermeld te worden indien fouten worden vastgesteld :

- naam en voornaam, volledig adres, rijksregisternummer en de vergissing(en) die zij hebben vastgesteld.

De regel is dat het vakantiegeld via overschrijving wordt uitbetaald.

Uitbetaling van het zomervakantiegeld 2018

De rechthebbende arbeiders, die op 16 juli 2018 hun vakantiegeld niet zouden ontvangen hebben, dienen de Rijksverlofkas voor de Diamantnijverheid hiervan onmiddellijk in kennis te stellen met opgave van naam en voornaam, juist en volledig adres (huisnummer niet vergeten en gebeurlijk het oude adres vermelden) en rijksregisternummer.

Onze contactgegevens:

Rijksverlofkas voor de Diamantnijverheid vzw
Hoveniersstraat 22
2018 ANTWERPEN
03/213.50.30
Verlofkas.diamant@rvd.be
www.verlofkasdiamant.be