Anders en beter

Deze rechtse regering slaat de bal helemaal mis. Ze legt drastische besparingen op, enkel en alleen op de rug van de zwaksten. Er bestaan wel degelijk rechtvaardige oplossingen.

ER BESTAAN WEL DEGELIJK RECHTVAARDIGE OPLOSSINGEN

Deze rechtse regering slaat de bal helemaal mis. Ze legt drastische besparingen op, enkel en alleen op de rug van de zwaksten. Onze sociale zekerheid wordt ontmanteld. De werkloosheid is enorm. En deze zomer willen ze nog eens 3 miljard besparen.

Anders en beter.

Het moet anders ; anders en beter. Eerlijke belastingen, kwaliteitsvolle jobs en meer koopkracht zijn de oplossing. Deze 3 punten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het ene versterkt het andere. Alles begint met eerlijke belastingen. Daar moet de regering het geld halen om kwaliteitsvolle jobs te creëren en onze lonen te verhogen. Want onze lonen, die zijn de motor van de economie. Zie je: het ene versterkt het andere.

Het kan !

Er zijn andere oplossingen om uit de crisis te geraken. Draconische besparingen op lonen en sociale bescherming maken het alleen maar erger. En het is onrechtvaardig. Wij willen jobs, koopkracht en eerlijke belastingen.

En dat zijn geen loze woorden, maar degelijke alternatieven gebaseerd op gezond verstand. De oplossingen die wij voorstellen zijn realistisch en haalbaar. Op deze manier geraken we uit de crisis zonder onze sociale en solidaire samenleving af te breken. Anders en beter. Het kan !

Lees hier ons volledige dossier

Bekijk hier het fotoverslag van 24 juni